If you've landed on this blog by mistake, please follow this link:


www.Missouri.PreppersNetwork.com

Please update your bookmarks and the links on your sites.



Join our forum at:


Friday, January 29, 2010

WINTER

TIME IS APON US . WINTER HAS SET IN SNOW ICE SLEET.....READ FUTHER


THE WINTER OF OUR DISCONTENT IS HERE , LOST JOB'S , LOWER WAGES, HIGHER PRICE'S, BUT---------------- WE ARE PREPPERS SNUG IN OUR HOMES FELLING PITY FOR THOES WHO DON'T BELIVE . EATING A HOT MEAL FOLLOWED BY A CUP OF COFFEE OR TEA WATCHING THE LARGE FLUFFY FLAKES DECEND FROM THE HEAVENS. OTHERS SIT COWERING IN THERE HOMES WORRIED ABOUT GETTING OUT SO THEY CAN GO TO THE STORE OR A FAST FOOD JOINT TO GET THERE NEXT MEAL RISKING LIFE AND LIMB TO MAKE IT THOUGH A SMALL WINTER STORM.
I SIT HERE IN SE MISSOURI WAITING OUT THE STORM SO I CAN CONTINUE MY TRIP ENJOYING A HOT CUP OF COFFEE WAITING ON MY DINER TO GET HOT SNOW BOUND IN MY TRUCK STORE CLOSED WARM AND FUZZY SOCKS . WRITTING TO MY FRIENDS SECURE I CAN STAY HERE FOR AT LEAST A WEEK BEFORE I NEED TO WORRY. AS THE SNOW FALLS HEAVY AND SOLID I LISTEN TO OTHER DRIVERS COMPLAIN ABOUT NOT HAVEING A WINTER KIT . I PREPED I PLANAHEAD SO I DONT NEED TO RELYE ON OTHERS TO KEEP ME SAFE AND WARM.
I NEVER TRAVEL WITH OUT TEN DAYS OF RATIONIONS , FIRE , WATER ,WARM CLOTHES, AND WARM BLANKETS AND A SLEEPING BAG. I'M PREPARED FOR THE SEASON AHEAD . NOT THE MOMMENT IN TIME . SO THIS IS WHY WE PREP NOT FOR THE MOMENT BUT FOR THE LONG TERM -----PEACE AND WARMTH BE APONE YOUR HOUSE --MADDOG

2 comments:

Cygnus MacLlyr said...

Bunker down, Maddog.
Hope it aren't needed, but if it is.. you-- and many others-- need not worry.

Prep on, Mad!!!

kymber said...

beautiful pic and post Maddog! stay safe and warm friend!

Missouri Preppers Network Est. Jan 17, 2009 All contributed articles owned and protected by their respective authors and protected by their copyright. Missouri Preppers Network is a trademark protected by American Preppers Network Inc. All rights reserved. No content or articles may be reproduced without explicit written permission from the authors.